Кількість
|
Вартість
|
||
|
М’ясо для преміальних яловичих стейків з яскраво вираженою мармуровою текстурою. Легко ріжеться ножем, дозволяючи отримати рівномірні шматки для правильного обсмаження. Рібай відруб отримують з товстого краю тушки бика – між ребрами та хребтом.
Особливості
Ця частина відрубу містить м’язові сполучення, але вони не надто розвинені, тому стейки будуть ніжними, соковитими й м’якими. На професійній кухні з відруба готують найпопулярніші види стейків: рібай та чак ай рол. Смаження відбувається на грилі, бо це швидко й дозволяє контролювати ступінь прожарювання.
Умови зберігання:
-
при температурі від 0 до 2°C
-
волога витримка +30 днів
Термін придатності: 4 місяці
Пакування: вакуумне