Кількість
|
Вартість
|
||
|
Цей вид рібая відомий своєю соковитістю та мармуровістю. М’ясо відрізається із реберної частини тушки, тому м'язові волокна не надто щільні й розвинені. Тож під час готування стейк не стане сухим або гумовим. Натомість жирові прошарки розтануть за дії високих температур та нададуть страві соковитості.
Особливості
Рібай Стейк має ніжний смак та волокнисту текстуру, тому у нього так багато фанатів у всьому світі. Готується зазвичай за участі майстрів грилю. Деякі рецепти передбачають смаження на відкритому вогні, щоб відчувався аромат диму.
Умови зберігання:
-
при температурі від 0 до 2°C
-
волога витримка +30 днів
Термін придатності: 4 місяці
Пакування: вакуумне