Кількість
|
Вартість
|
||
|
Класична страва будь-якого стейк-хаусу – мармуровий стейк рібай. Жирові прожилки, що тануть під час приготування надають м’ясу соковитості та ніжності. Стейк вирізається з реберної частини молодого бика, а конкретно відділяється шматок з 5 по 12 ребро.
Особливості
Цей вид телятини розміщений на перетині 4 м'язів, що малорухливі, тому навантаження на них майже відсутні. Звідси ніжність стейка, що полонила багатьох гурманів. Неважливо який ступінь прожарювання ви оберете – смак буде соковитим, а кожен шматочок рібая танутиме в роті.
Умови зберігання:
-
при температурі від 0 до 2°C
-
волога витримка +30 днів
Термін придатності: 4 місяці
Пакування: вакуумне