Кількість
|
Вартість
|
||
|
М'який та соковитий відруб зі стегна бика. Величезні шматки м’яса із серцевини яловичини легко нарізати через майже відсутні прожилки. Відрізняється низьким вмістом жиру та певною жорсткістю, яку можна приховати, правильно приготувавши страву.
Особливості
Кухарі рекомендують обирати середній ступінь прожарювання на грилі, щоб не пересушити м’ясо. Якщо потрібно додати пікантності, то краще смажити стейки на відкритому вогні. Також цю частину часто обирають для бефстроганов через її легкість у подрібленні на шматочки різного розміру.
Умови зберігання:
-
при температурі від 0 до 2°C
-
волога витримка +30 днів
Термін придатності: 4 місяці
Пакування: вакуумне