Кількість
|
Вартість
|
||
|
Філе яловичої щоки – ніжна та соковита частина, отримана із щічних м'язів добірної бразильської худоби. Цей делікатесний продукт відрізняється насиченим смаком яловичини, високою мармуровістю і м'якою текстурою після приготування.
Головні особливості: Завдяки своєму складу, яловичі щоки ідеально підходять для довгого томлення, гасіння та су-вид приготування. Це один із найпопулярніших м'ясних інгредієнтів у високій гастрономії, особливо у французькій та італійській кухні. При повільному приготуванні м'ясо стає неймовірно м'яким та розкриває свій насичений смак.
Термін придатності: 2 роки.
Упаковка: ящик (25 кг.)
Умови зберігання: зберігати при температурі -18°С.